CE Napfény Hotel – Napfény Bistro & Bar

Rating

Rate now!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 from 5 - based on 1 opinions

A CE Napfény Hotel a nyüzsgő Balaton-parti élet központjában a siófoki hajóállomás közvetlen szomszédságában várja sok szeretettel kikapcsolódni vágyó vendégeit. 

A szálloda kitűnő elhelyezkedésével biztosítja vendégeinek a kellemes időtöltést. A Jókai Parkban fekvő épület a hajóállomástól mindössze 50 m-re, a strandtól 150 m-re, Siófok városközpontjától pedig 400 m-re található. Környezetében nem csak a játszóterek és a szabadtéri színpad változatos előadásai, hanem számos étterem, bár és szórakozóhely is különböző programlehetőségeket kínál az idelátogatóknak nappal és éjjel egyaránt.

A szálloda átalakított étterme, a Napfény Bistro & Bar széles italkínálattal, különböző ételekkel és változatos programokkal várja vendégeit, amely nem csak egyéni kikapcsolódásra ad lehetőséget, hanem tágas helyiségének köszönhetően rendezvények számára is kitűnő helyszínt biztosít. A 150 fő befogadására alkalmas bisztróban az asztalok mellett bárpult, dj pult, kávézósarok, kényelmes kanapé, valamint terasz rész biztosítja vendégeink kellemes időtöltését.

Az idei évtől kezdve a szálloda és az étterem All inclusive és All You Can Eat lehetőséget biztosít vendégei számára, amely egyedülálló nem csak Siófokon, hanem az egész Dél-balatoni régióban. 

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!