Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Rating

Rate now!
5
8
4
0
3
0
2
0
1
2
4.2
4.2 from 5 - based on 10 opinions

Panorámás éttermünk a csodás Káli medencében található. A gyönyörű táj, a Hegyestű látványa tökéletes kikapcsolódást biztosít egy finom ebéd vagy vacsora elköltése mellett.

Ételeink a helyi termelők válogatott termékein alapulnak – a legfrissebb hozzávalókat egy jó csipetnyi kreativitással fűszerezzük – így igyekszünk maximális ízharmóniát nyújtani kedves Vendégeinknek. 

"A Káli Gourmet étterem megfogta az Isten lábát, amikor kiválasztotta, hogy hova is tegye le az alapkövét. Az egész vidéket be lehet innen látni, márpedig nem kispályás élmény, ha a reggeli kávédat úgy fogyasztod el, hogy közben a Hegyestűben gyönyörködsz. A Káli Gourmet Bistro & Delicatesse-ben igyekeznek helyi termelők válogatott alapanyagaiból összeállítani ételeiket, mindezt csupa kreativitással megfűszerezve, hogy egy igazán különleges kulináris élvezetben legyen része a vendégeknek. És amíg várunk az ebédre, a gyerekeknek lehetősége van futkosni két kört az étteremhez tartozó játszótéren." (forrás: welovebalaton.hu)

Nyitva tartás:
Hétfő zárva
Kedd- szombat 12:00-21:00
Vasárnap: 12:00-20:00

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!