Sáfránkert Vendéglő

Rating

Rate now!
5
6
4
0
3
0
2
0
1
1
4.4
4.429 from 5 - based on 7 opinions

A 2015-ben nyílt étterem célja egy jó értelemben vett vidéki konyha megteremtése kiszámítható, magas színvonalú kínálattal, friss, minőségi alapanyagokkal, otthonos hangulattal, grill hangsúllyal. A vidéki konyha 2016-ban egyaránt jelenti a körültekintően válogatott alapanyagokat, a hagyományos ízeket és jelenti a 21. századi konyhatechnológiákat, tálalási módokat, ízvilágot.

Az étlapon a szezonális fogások mellett mindig helyet kap pár klasszikus fogás is, amolyan igazi Balaton-felvidéki vasárnapi ebédekre, jóízű családi vacsorákra. Fontos, hogy a konyha alapját az egyszerű és minőségi alapanyagokra építkező grill ételek adják: szezonális zöldségek, friss húsok, halak.

A Sáfránkert nem fine dining, nem csárda, nem kockás terítős vendéglő. Őszinte, minőségi, vidéki konyhát kínálunk, ahová a vendégek hazatérhetnek. A cél idén is hűnek lenni a tavaly kiérdemelt Gault&Millau 11 ponthoz.

Az étterem hosszú távra tervez, egész éves nyitvatartással, több helyi fiatalt is alkalmazunk. Séfünk a DiVino Gozsdu séfje, Kovács Balázs. A borlapon a Homola Pincészet borai vannak hangsúlyban, emellett kaphatók válogatott tételek a környékbeli legfontosabb pincékből. A kicsiknek gyerekmenüvel kedveskedünk, köretnek pedig folyamatosan változó szezonális főzelékeket kínálunk.

Gyertek hozzánk barátokkal, akkor is, ha négylábúak! 

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!