Gyenesdiási Öko-Kalandpark

Értékelés

Értékeld most!
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 3 vélemény alapján

Kalandparkunk a Keszthelyi öbölben, a Balaton partján, gyönyörű természeti környezetben terül el, az algyenesi Lidó Strandról nyíló három hektáros ligeterdőben. A 2010 óta folyamatosan fejlődő területen jelenleg már 70 akadályos pályarendszer fogadja vendégeinket.

A fákra telepített, különböző nehézségi fokozatú, változatos ügyességi akadályokból álló Kalandparkunk kihívást, izgalmas, felejthetetlen élményt tartogat kicsiknek és nagyoknak, családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt. A kalandpark nagyszerű lehetőség a szabadidő aktív eltöltésére, a tériszony és a félelem leküzdésének, a közösség összekovácsolásának legjobb eszköze. 2 éves kisgyermekektől a magukat fizikailag aktívnak érző időskorúakig bárki használhatja a pályákat, aki szeretné biztonságos körülmények között próbára tenni erejét, bátorságát. Várjuk mind az egyénileg, mind a csoportosan érkező látogatókat. 

Kalandparkunk kiváló helyszín osztálykirándulások, "kalandos tanórák", csapatépítő tréningek számára. Programcsomagjainkban a néhány órás időtöltéstől az egész napos elfoglaltságig kínálunk lehetőséget tartalmas időtöltésre. Parkunk kiemelten szem előtt tartja, a kisgyermekesek gondtalan időtöltését és a természeti környezet kíméletét. A park vihar-, és fagymentes időben egész évben üzemképes. A tavat szegélyező erdő fái között található erdőben a legnagyobb hőségben is kellemes klímával várunk. Nyáron a mászás után a homokos strandon frissülhetnek fel vendégeink.

A Kalandpark a Lidó strandról közelíthető meg, a bejárás jelenleg csak onnan oldható meg, így kérünk minden kutyával érkezőt, hogy a strand bejáratánál jelezze, hogy a Kalandparkba jött. A strand területén kizárólag pórázzal vezesse kutyáját!