Club Dobogómajor

Rating

Rate now!
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 from 5 - based on 7 opinions

Ha szeretnéd legközelebb a vakáció idejére magaddal hozni kutyusod, nem kérdés, hogy KUTYABARÁT SZÁLLODA lévén a család kedvencét is szeretettel várjuk! A Club Dobogómajor ***superior Keszthely és Hévíz között, a Balatontól néhány kilométerre, kényelmes, teljesen felszerelt konyhával rendelkező apartmanokkal, saját étteremmel, hatalmas zöldterülettel, kényeztető szolgáltatásokkal valamint számos sportolási lehetőséggel várja a pihenni vágyó párokat és családokat.

Két- négy- és hat fős szobáink, melyek minden esetben komplett apartmanok ( többségében közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek). Hotelünk elhelyezkedésének köszönhetően, a forgalom zaja nem zavarja az itt pihenni, feltöltődni vágyókat. Éttermünkben a jólnevelt kutyusok is szívesen látott vendégek, így ők is a gazdiék asztalánál "foglalhatnak helyet"! Egész évben otthonos, komfortos enteriőrrel, tavasztól – őszig pedig terasszal is várjuk a hozzánk betérőket. Éttermünk természetesen simul eggyé - mind hangulatában, mind pedig kínálatában – a szezonális alapanyagokkal, és a természettel is. Az étlapon nem túlbonyolított, de alaposan átgondolt fogások szerepelnek, melyek ötvözik a klasszikus magyar és a nemzetközi konyha ízeit, jellegzetességeit. Közérthető, szerethető ételek készítése a feladatunk, hogy mind a szállodánkban pihenésüket töltő, mind pedig a hozzánk betérő vendégeknek megfeleljünk.

Szolgáltatásaink: 

- étterem (szezonálisan fatüzelésű kemencében készült pizzával) 

- Mustang söröző, tekepályával 

- snack bár (szezonálisan a kültéri medencénél) 

- beltéri medence, pezsgőfürdő, finn- és infra szauna, szinterápiás szauna, különböző masszázsok, sókabin, gőzfürdő, tepidárium, fittness terem 

- lovarda 

- kisállat farm 

- teniszpályák (kül- és beltéri) 

- játszóterek, játszóház 

- csocsó, darts, billiárd, kültéri óriássakk 

- kültéri medence és gyermek medence (szezonális) 

- szépségszalon (fodrászat, pedikűr/manikűr) 

Kutya felár 3000 Ft/éjszaka 

Rendszeres akciókkal, kedvező csomagajánlatokkal állunk szíves rendelkezésükre.

Lelkes csapatunk szeretettel várja önöket télen-nyáron a Club Dobogómajorban.

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!