Garabo Garden

Rating

Rate now!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 from 5 - based on 1 opinions

Birtokunk a festői szépségű Paloznakon helyezkedik el. Paloznak a Balaton északi partjának egyre többek által ismert települése mely megőrizte rejtett szépségeit, építészeti értékeit és érintetlenségét

Birtokunk a festői szépségű Paloznakon helyezkedik el. Paloznak a Balaton északi partjának egyre többek által ismert települése mely megőrizte rejtett szépségeit, építészeti értékeit és érintetlenségét. A Balaton-felvidék hagyományos faluképének megőrzéséért 1998-ban Hild-díjat kapott. Érdemes egy kiadós sétát tenni a település melletti dűlőkön és az autentikus kis utcákon, háttérben a Balatonnal. A településre jellemzőek továbbá az igényes kulturális és szórakoztató programok, és a bizalom a helyiekkel és az ide látogatókkal szemben. A falu központjában kiépített kis olvasóliget, vagy a játszótér tele játékkal mind az ide látogatók iránti bizalom jelképei.

Birtokunk minden szeglete a helyi értékeket őrző, ám minden modern kori igényt kielégítő kis gyöngyszem a Kálvária domb tetején.

Vendégünkként a természetben és a panorámában gyönyörködve pihenhetsz, élvezheted a friss levegőt és madárcsicsergést, a finom ételeket, és kiváló borokat.

Bor- és teaválasztékunknak különösen nagy figyelmet szenteltünk, hogy mindig tudj az alkalomhoz és a kedvedhez illőt választani.

Reggelink alapanyagát a legjobb környékbeli gazdaságokból, termelőktől szerezzük be. Reméljük, hogy az általunk telepített növények is gyorsan megerednek, és ha úgy tartja kedved hamarosan a kert végében magad szedheted a málnát, epret, szedret, ribizlit, vagy akár a paradicsomot a reggelidhez, de természetesen ezt mi is szívesen megtesszük helyetted.

Nagy figyelmet fordítunk a mindennapok környezettudatos megélésére. A minimális energia és vízfelhasználás, vagy a szelektív hulladékgyűjtés a vendégház kialakításának fontos szempontja volt.

Pihenj, vagy vegyél részt a Neked tetsző programjaikon, melyek a családosok és romantikus kikapcsolódásra vágyók igényét egyaránt kielégítik.

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!