MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI?

A szálláshelyektől az éttermekig, a cukrászdákon át a kávézókig, a kutyabarát helyek az utóbbi években jelentős forgalomnövekedést értek el, mindemellett a vendégek elégedettsége is növekedik, hiszen figyelembe veszik igényeiket.

ELŐNYEI:

Új, közel 2 millió főt számláló célcsoport kerülhet a vendégkörébe, így szélesebb réteghez jut el vállalkozása, és új kommunikációs platformon tudja megszólítani vendégeit. A kutyák ösztönzőleg hatnak a társadalmi interakcióra – pozitív hangulatot teremtenek, továbbá az állatbarátok számára fontos társadalmi ügyhöz csatlakozik.

Új kommunikációs platformon tudja a vendégeket megszólítani

– kutyabarát Balaton Élménykalauz weboldal
– kutyabarát Balaton Élménykalauz térkép
– továbbá folyamatos sajtókommunikációval népszerűsítjük az oldalt és térképet!

MIT KELL TENNIE, HOGY KUTYABARÁT LEGYEN?

Semmi többet, mint engednie, hogy bemehessenek kutyával a vendégek. Emellett érdemes egy Kutyabarát matricával jelezni a lehetőséget. Külön jogszabály a kutyabarát szolgáltatásokra nincs, a hatályos törvények alapján a Nébih, ÁNTSZ, HACCP és a Mt. alapján az előírt szabályokat kell betartani. Kutya a vendégtérben a meglévő szabályok betartása mellett és a tulajdonos, üzemeltető engedélyével tartózkodhat.

TÉVHITEK

Ha kutyabaráttá válik egy vendéglátóhely nem jelenti azt, hogy csak kutyásokból fog állni a vendégköre, csupán megnyitja a lehetőséget egy új célcsoport felé.

A felelős kutyatartókkal érkező kutyák jól szocializáltak, nem jellemző, hogy kárt vagy kellemetlenséget okoznának.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A KUTYABARÁT BALATON ÉLMÉNYKALAUZRA?

Új trend jelent meg a városi kutyatartás elterjedésével, ahol családtagként kezelik a kutyát, éppen ezért a gazdik hajlandóak plusz pénzt, időt áldozni arra, hogy négylábú kedvencük a nyaralás során is velük tarthasson.

A kutyájukkal utazóknak nyújtunk segítséget, hogy egyszerűen megtalálják azokat a helyeket, ahova szabadon mehetnek kedvenceikkel.

Hány embert érint? Becsült adatok szerint 2 millió felelős kutyatartó él Magyarországon, ami azt jelenti, hogy minden 4. ember megosztja az életét egy négylábúval.

CSATLAKOZZON! 

Regisztrációt követően küldjük emailen a részleteket! 

Amennyiben további kérdése lenne, érdeklődjön az alábbi telefonszámon: +3620 4146887

Regisztráció

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet!