Fogas Csárda

Bewertung

Bewerte jetzt!
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 from 5 - based on 2 opinions

Ízletes ételekkel, balatoni borokkal és Belső-tóra néző panoráma-terasszal várjuk Önt Tihanyban a hangulatos kutyabarát éttermünkben.

A falu északi részén 300 méterre az apátságtól, közvetlenül átellenben a buszparkolóval található a tihanyi Fogas Csárda.

Az épület építése kb. 1800-ig nyúlik vissza, Tihany legrégibb csárdája. Az évek során teraszokat is építettek az épülethez, melyek egyikéről csodálatos panoráma nyílik a falu nagyobbik tavára, a Belső-tóra.

A csárdát rusztikusan rendezték be, kézzel faragott bútorokkal, helyi szőttesekkel és cserépedényekkel. Egyedülálló környezetet biztosít, mely párját ritkítja a Balatonnál. Külön parkoló tartozik csárdánkhoz, ahol gépkocsik és a csoportokat szállító autóbuszok is elférnek.

Az épületben 185 főig tudunk vendégeket elhelyezni, mely kiegészülhet a teraszok 165 fős üléskapacitásával. Vállalunk csoportos és vállalati rendezvényeket, borkóstoló és szüreti programokat, folklórestek és esküvők lebonyolítását, sőt csoportjaink részére hajókirándulást is tudunk szervezni.

Newsletter Mit der Anmeldung erklären Sie sich mit der Datenschutzerklärung

Brauchen Sie Hilfe? Das Personal des Tourinform Büros wartet auf Ihren Anruf!

+36-84/540-220

oder lassen Sie uns eine Nachricht!