Szent Orbán Panzió

Értékelés

Értékeld most!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 1 vélemény alapján

A Szent Orbán Panzió és Borozó – Étterem nagy szeretettel várja a négylábú, jól nevelt kedvencekkel érkezőket. Nem csak Ön és családja, hanem házi kedvence számára is tökéletes helyszín a közös pihenéshez, mert kutyás vendégekre specializálódtunk. Kutyabarát panzió lévén a család kedvencét is elhelyezzük, és extra szolgáltatásokkal várjuk.

A panzió bizonyos apartmanjai kutyabarát módon 2 vagy 4 főre kerültek kialakításra. Olyan földszinti lakrészeket találhatnak itt a vendégek, amelyek közvetlen kertkapcsolattal, zárt terasszal rendelkeznek. 1 vagy 2 négylábú kedvencek pihenhetnek a gazdikkal együtt a kényelemes kialakított apartmanokban vagy kutyaplédes fekhelyen fedett, korláttal, kisajtóval zárt tágas teraszon (mint egy kennel). Kültéri boxot is tudunk biztosítani azoknak a kutyusoknak, akik otthon sincsenek hozzászokva, hogy a lakásban/házban pihenjenek. Az apartman szépen berendezett, gyönyörű, tiszta, nem látszik rajt, hogy ott valaha járt volna kutya. Az apartmanban járólap és parketa található, így a padlózatát könnyű tisztán tartani. Nem csak kistestű szoba ebek, de nagytestű rokonaik is kényelmesen elférnek itt.

A Szent Orbán Panzió és Borozó – Étterem idilli környezetben található igazi kutyaparadicsom. A panzió az erdő szélén található, hatalmas zöldterületek vannak, ahonnan a környező erdőkben és napfényes tisztásokon, mezőkön, így ez ideális hely kutyával érkező vendégek számára. A kutyák számára létfontosságú a séta, mozgás, játék: erre a panzió környékén hatalmas tér nyílik. A környéken számtalan gyönyörű felfedezésre váró kutyabarát kirándulóhely, és kimondottan kutyás túrákhoz összeállított útvonalak hívogatják az aktív pihenésre vágyó két- és négylábú vendégeket, szabadon sétáltatási lehetőséggel, ahová magukkal vihetik kedvenceiket. A nagy kert is elegendő mozgásteret biztosít, így boldogan futkoshatnak a gazdival. Egy kiadós séta után a gazdi is felfrissülhet, és nem csak a gazdik érzik jól magukat. A panzió tulajdonosai kutyabarátok, nekünk is van saját kutyánk, így mi is imádják simogatni őket! A kutyákat mindenhova vihetik magukkal a panzió területén, még az étterembe is. Itt a pincérek kis tálban mindig hoznak vizet a kutyának, kérés és természetesen térítés nélkül.

A közelben megbízható állatorvos és kutyakozmetika is található.