Kőröshegyi Levendulás

Rating

Rate now!
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 from 5 - based on 7 opinions

Gazdaságunkat 2012-ben alapítottuk a Balaton déli partján, Kőröshegyen, ahol az elmúlt 5 évben azon dolgoztunk, hogy erős és egészséges növényeket neveljünk. A 2017-es évtől azonban szeretnék mindenkivel megosztani levendulabokraink virágait és a tőlük látható csodálatos balatoni panorámát!

Egész júniusban sok szeretettel várunk – kutyával együtt - minden levendulaimádót, felfedezőt, nyaralót, túrázót, és azokat, akik saját kézzel aratott balatoni levendulával díszítenék otthonukat!

A birtok ingyenesen látogatható június 3. és június 25. között minden nap 10:00-18:00-ig! Aki szeretne levendulát is szedni, az több, különböző méretű aratótáskából választhat, melyekhez metszőollót is kölcsönözünk. A négylábú kedvencek számára friss vizet, ürülékszedő zacskót és árnyékos fekhelyet biztosítunk, hogy kényelmes körülmények között várhassanak, míg a gazdi a sorok között levendulát szüretel.

A gazdaság Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva, egy földes út végén található. Parkoló van, a menetrendszerinti buszok közvetlenül a földút bejáratánál állnak meg!

Google térképen Balatonföldvár központjától, a 7-es főútról indulva bejelöltük az utat, mely ezen a linken érhető el

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!