The Houses of History

Rating

Rate now!

A Tihanyi-félsziget szívében fekvő szálláshelyünk kiváló helyszíne társas vagy egyéni kikapcsolódásnak, családi vagy vállalati rendezvényeknek, illetve csapatépítőknek, esküvőknek és kiállításoknak egyaránt.

A Belső-tó partján elterülő több mint fél hektáros területen összesen öt – a XIX. századból eredeti állapotában fennmaradt – műemlék épület található, melyek az egykori apátsági majorság részét képezték. Az 1830-as évektől kezdve ezen épületekben tartották a szarvasmarhákat, lovakat, ökröket, illetve más háztáji állatokat, de itt volt fellelhető az apátsági cselédlak, a kocsiszín, Tihany tejháza, valamint a félsziget uradalmi börtöne is, mely máig épületünk pincéjében található. Szobáink kivétel nélkül prémium antik bútorokkal kerültek berendezésre, amely hosszú évek gondos munkájának az eredménye. A szobaárak tartalmazzák a bőséges és házias svédasztalos reggelit, a Wi-Fi szolgáltatást, valamint május végétől szeptember közepéig a medencehasználatot is. Rendezvényszervező csapatunk az egészen kis létszámú rendezvényektől kezdve a több száz fős családi és vállalati eseményekig bezárólag vállalja rendezvények komplett megszervezését és lebonyolítását. Történelmi kialakítású, 150 négyzetméteres és 260 négyzetméteres báltermeinkben, valamint fél hektáros kertünkben akár 250-300 fős rendezvények megtartására is lehetőség nyílik.

Szálláshelyünk központi elhelyezkedésének köszönhetően a Belső-tó egy karnyújtásnyira, a település központja 5-6 perces sétára, az Őrtorony kilátó pedig bő félóra járásra található.

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!