5 Ház Borbirtok

Értékelés

Értékeld most!
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 2 vélemény alapján

Birtokunk Somlószőlős „felett”, a hegyen terül el nagyszerű látványt nyújtva a nyugodt, csendes falura. A házak alapjait képező régi présházak a felvásárlás előtt mind somlószőlősi gazdák kezében voltak. Így egyesítve a házakat és szőlőket új és modern formában, a helyi lakosság számára is elérhetővé téve egy új találkozási pontot szerettünk volna létrehozni Somlószőlősön.

Minden házunk egy önálló kis sziget, egyéniségük van, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. Egyedi bútorzatukkal letisztult és nyugodt környezetet teremtenek minden pihenni vágyónak. Saját parkolóhelyek, klimatizált helységek várják a vendégeket. A házak minden szintjén saját fürdőszoba és konyha járul hozzá a kényelmes időtöltéshez. A kilátás minden ház ablakából páratlan!

Önállóságukat erősíti, hogy mindegyik házhoz saját pince került kialakításra, ahol, kivételes hangulatban tölthetik vacsorájukat, vagy borozhatnak a hamisítatlan pincehangulatban. Ezek a kis pincék kapcsolódnak a központi pincerendszerhez, lezárhatóak, de egybe is nyithatóak. A vastag téglafalaknak köszönhetően több, egymás mellett szórakozó társaság sem zavarja egymást.

A hét apartmanban összesen 20 férőhellyel várjuk vendégeinket az év 365 napján. Birtokunk kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb baráti társaságoknak pihenni, vagy akár bulizni is. A családok is megtalálják számításukat, hiszen családi rendezvények lebonyolításában is segítünk legyen szó szülinapról, évfordulóról vagy esküvőről. Kisgyermekesek családoknak biztosítunk babaágyat, etetőszéket is.

A túrázókat is szívesen fogadjuk, hiszen a hegy számtalan túraútvonalnak ad otthont, köztük a Somlói várba felvezető egyik út a birtokon megy keresztül.

Állatbarát szálláshely vagyunk, minden kisállat ingyenesen lakhat apartmanjainkban. Etető és itatótálat is biztosítunk a kiskedvencek számára.