The Houses of History

Értékelés

Értékeld most!
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 1 vélemény alapján

A Tihanyi-félsziget szívében fekvő szálláshelyünk kiváló helyszíne társas vagy egyéni kikapcsolódásnak, családi vagy vállalati rendezvényeknek, illetve csapatépítőknek, esküvőknek és kiállításoknak egyaránt.

A Belső-tó partján elterülő több mint fél hektáros területen összesen öt – a XIX. századból eredeti állapotában fennmaradt – műemlék épület található, melyek az egykori apátsági majorság részét képezték. Az 1830-as évektől kezdve ezen épületekben tartották a szarvasmarhákat, lovakat, ökröket, illetve más háztáji állatokat, de itt volt fellelhető az apátsági cselédlak, a kocsiszín, Tihany tejháza, valamint a félsziget uradalmi börtöne is, mely máig épületünk pincéjében található. Szobáink kivétel nélkül prémium antik bútorokkal kerültek berendezésre, amely hosszú évek gondos munkájának az eredménye. A szobaárak tartalmazzák a bőséges és házias svédasztalos reggelit, a Wi-Fi szolgáltatást, valamint május végétől szeptember közepéig a medencehasználatot is. Rendezvényszervező csapatunk az egészen kis létszámú rendezvényektől kezdve a több száz fős családi és vállalati eseményekig bezárólag vállalja rendezvények komplett megszervezését és lebonyolítását. Történelmi kialakítású, 150 négyzetméteres és 260 négyzetméteres báltermeinkben, valamint fél hektáros kertünkben akár 250-300 fős rendezvények megtartására is lehetőség nyílik.

Szálláshelyünk központi elhelyezkedésének köszönhetően a Belső-tó egy karnyújtásnyira, a település központja 5-6 perces sétára, az Őrtorony kilátó pedig bő félóra járásra található.