Fogas Csárda

Értékelés

Értékeld most!
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 2 vélemény alapján

Ízletes ételekkel, balatoni borokkal és Belső-tóra néző panoráma-terasszal várjuk Önt Tihanyban a hangulatos kutyabarát éttermünkben.

A falu északi részén 300 méterre az apátságtól, közvetlenül átellenben a buszparkolóval található a tihanyi Fogas Csárda.

Az épület építése kb. 1800-ig nyúlik vissza, Tihany legrégibb csárdája. Az évek során teraszokat is építettek az épülethez, melyek egyikéről csodálatos panoráma nyílik a falu nagyobbik tavára, a Belső-tóra.

A csárdát rusztikusan rendezték be, kézzel faragott bútorokkal, helyi szőttesekkel és cserépedényekkel. Egyedülálló környezetet biztosít, mely párját ritkítja a Balatonnál. Külön parkoló tartozik csárdánkhoz, ahol gépkocsik és a csoportokat szállító autóbuszok is elférnek.

Az épületben 185 főig tudunk vendégeket elhelyezni, mely kiegészülhet a teraszok 165 fős üléskapacitásával. Vállalunk csoportos és vállalati rendezvényeket, borkóstoló és szüreti programokat, folklórestek és esküvők lebonyolítását, sőt csoportjaink részére hajókirándulást is tudunk szervezni.