Szomszéd kertje

Értékelés

Értékeld most!
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 6 vélemény alapján

Annyira kutyabarátok vagyunk, hogy az egyik házigazdánk is kutyus: Toto, az bracco italiano vizsla, aki máltóságteljesen vonul és ellenőrzi, minden rendben van-a a placcon. 

Toto igazi havergyűjő, bár lehet, hogy ehhez hozzájárulnak a "leeső" finom falatok és a nagy udvar: gyakran gyűjtünk visszajáró kutyás törzsvendégeket. A kis csopaki Lea például annyira hozzánk szokott, hogy reggelente úgy jár hozzánk, mintha munkába menne. Néha nekünk kell haza vinni is!

Szeretettel várjuk a kicsi, közepes és nagy négylábúakat egész évben. Mindig jók nálunk egy símogatásra!

A TÖRTÉNETÜNK: A valaha volt Nosztori Kocsma helyén lett a Szomszéd kertje: kellett hozzá egy defektet kapott biciklis (Balázs), egy mindig lelkes és örökmozgó séf (Tóth Attila), meg egy stratéga (Emese), aki néha visszarántja a földre a bandát, Toto kutyával együtt. És egy közös álom. Ez formálta meg az éttermet, a kertet, az udvart, ad alakot és ízt a füstöknek, húsoknak és tartja melegen a kemencét. Fő elemünk a tűz, a vaslap, a Yagoona grill, a kemence, itt készül a kacsahús, a krumpli, frissen füstölődik a hal.

A TE TÖRTÉNETED, VELÜNK: Gyere el és fedezd fel a tereinket: a kényelmes éttermet, a kis kávézó teraszt és a nagy-nagy udvart, ahol Attiék Yagoonán füstölögnek.

#füst #tűz #terasz #kemence #Yagoonagrill #helyifriss #találkozóhely #social #Tokhalceviche #AmiKijevink #Baconbegöngyöltszerelem #csupacsokisüti #helyiborok #mindenelvihető #gyerekbarát #kutyabaráthely